Olemme pieni koirakahvila Jyväskylän keskustan sydämmessä.

Aloitimme toimintamme marraskuun lopussa vuonna 2019.

Olemme äiti ja tytär, jotka molemmat jäi työttömäksi monien vaiheiden jälkeen muutamaa kuukautta aiemmin. Minulla on ravintola/kahvila koulutus, äidilläni on toimistopuolen koulutus, mutta jo jokusen vuoden kahvilatouhuissa mukana ollut. Olen itse vuosia haaveillut omasta kahvilasta, työ eläinten parissa myös on aina houkuttanut. Ajatus erilaisista kahviloista on pitkään molemmilla muhinut ja erillaisia kuvioita pyöritelty mielessä.

Koirat ovat olleet meillä aina elämässä tavalla tai toisella. Ammattia ei siis koirapuolelta ei ole. Sekin toki haaveissa..

Minulla on ollut koiria koko elämäni. Ensimmäisen koirani sain ollessani 1-vuotias. Juu, eihän sitä silllon tullut vietyä ulos, mutta olimme hyviä ystäviä ja painikavereita. Opetimme toinen toistamme ja kasvoineen yhdessä.

Sittemmin perheeseemme tuli Bichon frise ja hälle kaveriksi Chihuahua sekä myöhemmin Rottweiler.

Nykyään perheeseeni kuuluu Rottweiler, Husky ja kaksi Chihuahuata. Yrittäjä kollegalta löytyy kaksi Chihuahuata.

Nämä koirat ei ole niitä kaikkein helpoimmin lähestyttäviä rotuominaisuuksia katsellessa eikä niitä parhaimpia kahvilakoiria, mutta karvakaverimme ovat töissä mukana vaihdellen enemmän ja vähemmän tilanteen mukaan. Kahvilakoira -titteli on myös uusi asia heille, joten harjottelua tämä vaatii ja väsymistäkin ajoittain kavereilla havaittavissa.

Koirakahvilan perustaminen tuli siis aika luonnostaan ja tässä kohtaa ajoitus oli ajankohtainen. Kahvila on uusi ja sitä kehitetään koko ajan.

Kahvilassa on kahvilapalvelut; pientä suolaista ja makeaa, runsas tuore salaattipöytä, suolaisia ja makeaita vohveleita, erikoiskahveja ja kaakoita.

Koirille löytyy raikasta vettä, pieniä herkkuja, leluja ja pehmeitä makuualustoja, joilla aikaa viettää. Hätäasioiden yllättäessä mukaan saa myös napata oven pielestä biohajoavaa pussia mukaan.

Myynnissä on myös pieni erä tarvikkeita, leluja, ruokia ja herkkuja. Välillä myös itse leivottuja muffinsseja ja herkkuja. Herkkuja jotka on meidän poikien suosiossa ;) Kaikkea ei meidän pieniin tiloihin mahdu, mutta kaikkea voidaan tarvittaessa tilata, mitä uupuu ja tarvitsee.

Meillä on järjestetty erilaisia tapahtumia ja paljon on vielä tulossa. Erilaisia rotutapaamisia, pentutreffejä, synttäreitä ja kahvitteluja koirakävelyiden jälkeen. Ihan mahtavia!

Itse toivoisin lisää erilaisia luentoja ja koulutuksia. Haluaako joku ottaa koppia tästä?

Ideoita otetaan vastaan ja kehitämme toimintaamme koko ajan. Eli jos on jotain tapahtumaa jota haluat tiloissamme järjestää laita viestiä: info@mybigwoof.fi tai soita 0408585366